BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Truita de patates amb ceba caramel·litzada i pernil ibèric

01/noviembre/2024

Ingredients:

  • 500 g de patates
  • 4 ous grossos
  • 500 ml d'oli d'oliva extra verge
  • Sal
  • 1 ceba grossa
  • 100 g de pernil ibèric tallat a daus

Preparació:

  1. Renta, pela i talla les patates a làmines molt fines. Fes el mateix amb la ceba, però en trossos més petits.
  2. Posa un raig d'oli d'oliva extra verge a escalfar en una paella i, quan estigui ben calent, tira-hi les patates.
  3. Fregeix-les a foc fort i, passats uns minuts, abaixa la temperatura. Remena-les de tant en tant perquè no s'enganxin i, quan estiguin una mica daurades, retira-les i escorre-les bé.
  4. Posa oli en una paella a part i cou-hi la ceba, a foc mitjà, uns minuts fins que estigui ben daurada. És important anar remenant la ceba mentre es cuina perquè no s'enganxi i es cremi.
  5. Bat bé els ous i posa-hi una mica de sal. Mescla'ls bé al bol amb les patates, la ceba i el pernil.
  6. Escalfa dues cullerades petites d'oli d'oliva verge extra i aboca-hi la barreja d'ou, patates, ceba i pernil. Cuina-ho a foc mitjà-alt 3-4 min i quan vegis que comença a quallar, dona-li la volta.
  7. Repeteix el procés amb l'altre costat de la truita, fins que quedi al teu gust.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.