BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Canelons de pernil ibèric amb beixamel de formatge

Ingredients: 300 g de pernil ibèric d'una part no gaire magra 2 cebes 1 l de llet sencera 5...

Truita de patates amb ceba caramel·litzada i pernil ibèric

Ingredients: 500 g de patates 4 ous grossos 500 ml d'oli d'oliva extra verge Sal 1 ceba...

Bunyols de Pernil Ibèric i Formatge de Cabra

Ingredients: 150 g de pernil ibèric tallat a daus petits 100 g de formatge de cabra sense...

Carxofes al forn amb pernil ibèric

Ingredients: 8 carxofes 100 g de pernil ibèric tallat a mà 2 llimones Julivert Oli d'oliva...

Pastís de xocolata i formatge

Ingredients (per a dos motlles rodons de 15 cm): 150 g de mantega 35 g de cacau en pols 50 g...

Costelles de porc amb salsa de castanya i vermut

Ingredients: 8 costelles de porc 200 g de castanyes pelades 200 ml de vermut vermell 200...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.