BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Tiramisú de festucs i llimona

09/abril/2021

Ingredients per a 4 persones:

1 paquet de melindros durs

500 g de mascarpone

3 rovells

120 g de sucre

50 g de festucs picats

150 g de nata líquida per muntar

2 llimones

250 ml de cafè tipus moca

cacau en pols

rom

 

Preparació:

  1. En una batedora, bat els rovells d'ou amb el sucre fins que doblin el volum. Afegeix-hi la pela ratllada de dues llimones i els festucs picats. Barreja-ho suaument fins a integrar tots els ingredients.
     
  2. Afegeix-hi el mascarpone i continua batent-ho.
     
  3. Afegeix-hi la nata i mescla-ho amb més potència, fins que la barreja agafi una textura més etèria.
     
  4. Reserva la barreja a la nevera, dins d'una mànega de pastisseria.
     
  5. Prepara el cafè i deixa’l refredar. Afegeix-hi un rajolí de rom o un altre licor que t’agradi.
     
  6. Mulla-hi els melindros, sense que es trenquin, però que quedin ben xops. Posa’ls en un plat i cobreix-los amb la crema.
     
  7. Escampa-hi cacau en pols per sobre i deixa-ho refredar 4 h a la nevera.

 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.