BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de timbal de quinoa amb espaguetis vegetals

28/enero/2020

Recepta de timbal de quinoa amb espaguetis vegetals, ingredients per a 4 persones:

  • 150 g de quinoa
  • 1 porro
  • 4 branques de bimi
  • 200 g de mongeta tendra
  • 2 pastanagues
  • 1 carbassó
  • 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • Salsa de soja
  • Sal

 

Elaboració

  1. Bulliu la quinoa en abundant aigua salada. Escorreu-la, esbandiu-la i reserveu-la.
  2. Renteu les hortalisses i talleu-les a trossets (tret d’1 carbassó i 1 pastanaga). En una paella amb l’oli, sofregiu el porro a foc suau durant 5 minuts, afegiu-hi la resta d’hortalisses i coeu-les 5 minuts més. Incorporeu-hi la quinoa, apugeu el foc i salteu-ho tot durant uns quants minuts. Afegiu-hi 50 ml de salsa de soja, remeneu-ho 1 minut i retireu-ho del foc.
  3. Espunteu el carbassó i ratlleu la pastanaga que havíeu reservat. Amb un espirilitzador feu tires de les dues verdures. Salteu-les per separat i amaniu-les amb salsa de soja.
  4. Poseu un cèrcol de cuina sobre els plats i farciu-lo amb la quinoa, fent-hi pressió perquè es compacti. Desemmotlleu-ho i col·loqueu els espaguetis de verdures al damunt. Serviu-ho.
Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.