BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Tàrtar de llamàntol amb oli de bitxo i escalunya amb el suc dels caps

22/diciembre/2020

Ingredients per a 4 persones:

2 llamàntols vius
1 bitxo de caiena
2 escalunyes
1 cullerada de tàperes
2 cogombres en vinagre
2 raves
1 ou
cibulet
150 ml d’oli de gira-sol
1 cullerada de suc de llimona
1 barra de pa
sal
pebre
 

Preparació:

1. Escalda els llamàntols en aigua salada bullint-los durant 1 min. Refreda’ls submergint-los en aigua amb glaçons.

2. Separa els caps de les cues i les pinces. Retira tota la carn de les cues i de les pinces. Reserva-la a la nevera.

3. Retira el suc dels caps i reserva’l. Posa a confitar a foc suau totes les closques i els bitxos amb l’oli durant 15 min.

4. Cola-ho, retira’n les closques i afegeix-hi el suc dels caps. Confita-ho 5 min més. Deixa-ho refredar.

5. Pela i pica molt fines les escalunyes. Retira les llavors i la cua del bitxo, i pica’l molt fi.

6. Talla en rodanxes molt fines els cogombres i els raves. Pica molt fins el cibulet i les tàperes.

7. Talla la barra de pa en rodanxes fines. Torra-les al forn durant 5 min.

8. Bat amb la batedora l’ou, la cullerada de suc de llimona i un polsim de sal i de pebre. Afegeix-hi a poc a poc l’oli confitat amb el suc dels caps sense deixar de batre-ho fins que emulsioni com una maionesa.

9. Pica la carn de les cues i les pinces dels llamàntols. Afegeix-hi l’escalunya, les tàperes, el cibulet, sal i pebre.

10. Reparteix el tàrtar en 4 plats, afegint-hi puntets de l’emulsió dels caps pel voltant i col·locant-hi per sobre les rodanxes de rave i de cogombre com a decoració. Acompanya-ho amb les torradetes.

 

 

T'expliquem com fer-ho pas a pas en la següent video-recepta.

 

 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.