BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Salmó sobre porros cremosos

Per només 5,10 €

11/marzo/2024

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 lloms de salmó de 150 g, amb pell i sense espines
  • 3 porros
  • 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 50 ml de nata per cuinar
  • ½ got de vi blanc
  • Sal
  • Pebre
  • 8 branques de cibulet fresc

Procediment:

  1. Renta i talla els porros a rodanxes d'1 cm.
  2. Escalfa un cassó i afegeix-hi 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra, el porro i un pessic de sal.
  3. Aboca-hi el vi blanc i deixa evaporar l'alcohol. Tapa-ho i cuina-ho 5 minuts a foc baix.
  4. Incorpora-hi la nata i deixa-la espessir, uns 2 minuts. Reserva-ho.
  5. Asseca els lloms de salmó amb paper absorbent.
  6. Escalfa una paella amb una cullerada d’oli i col·loca-hi els lloms de salmó amb la pell cap avall. Daura’ls a la paella a foc mitjà alt.
  7. Talla el cibulet molt finament.
  8. Posa un llit de porros a la base d'un plat i, a sobre, el llom de salmó amb la pell daurada cap amunt. Acaba-ho amb una mica de cibulet tallat.
Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.