BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Salmó a la sal amb cítrics i herbes fresques

25/marzo/2022

Ingredients per a 4 persones

  • 4 lloms de salmó amb pell i sense espines de 220 grams cadascun
  • ½  quilo de sal grossa
  • 1 pell de llimona
  • 1 pell de taronja
  • 1 pell de llima
  • 1 branca de farigola fresca
  • 1 branca de romaní fresc
  • 5 fulles de menta fresca
  • 5 fulles d’alfàbrega fresca
  • Pebre negre molt
  • Oli d’oliva verge extra

Preparació

  1. Posa en una safata apte per anar al forn la sal grossa (has de fer com un llit ocupant tot l’espai). Afegeix una miqueta d’aigua (unes gotes) per tal de compactar la sal.
  2. Posa a sobre de la sal els lloms de salmó amb la pell cap avall.
  3. Posa sobre del salmó una mica de pebre negre molt.
  4. Afegeix per sobre del salmó i per sobre de la sal les branques de romaní i de farigola desfullades, la menta i l’alfàbrega trencades amb els dits i les pells de cítrics una mica trossejades.
  5. Tapa amb un paper d’alumini la safata i posa-la a coure al forn a 210ºC uns 8-10 minuts aproximadament. (Ha de quedar una mica cru a l’interior)
  6. Un cop cuit, treu el salmó de la sal, deixant la pell (es quedarà enganxada a la sal) i serveix el salmó amb un raig d’oli pel damunt.

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.