BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de seitons fregits amb vi blanc

11/junio/2020

Ingredients per a 4 persones:

16 seitons frescos grossos

2 grans d’all

3 fulles de julivert

1 bitxo

1 copa de vi blanc

1 got de brou de peix

oli d’oliva verge extra

 

Preparació:

 

  1. Neteja els seitons retirant-ne el cap, la panxa i l’espina; deixa els dos lloms junts, en forma de papallona.
  2. Escalfa una mica d’oli d’oliva en una cassola de fang. Daura-hi els alls laminats i el bitxo.
  3. Afegeix-hi els seitons abans que l’all es dauri massa. Deixa'ls fregir a foc mitjà només 1 min.
  4. Afegeix-hi el julivert picat i després el vi blanc; deixa que s’evapori l’alcohol.
  5. Aboca-hi el brou de peix i deixa-ho bullir uns 2 min.
  6. Serveix els seitons fregits en un plat una mica calent.

 

 

 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.