BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de quiche de sardines

01/marzo/2019

Recepta de quiche de sardines, ingredients per a 4 persones:

 

  • 1 rotlle de pasta brisa
  • 6 sardines
  • 8 tomàquets cherry
  • 4 ous
  • 200 g de formatge fresc de cabra
  • 2 cullerades d’orenga seca
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre
  • 400 ml de nata líquida 35% MG

 

1 Estireu la pasta brisa damunt la superfície de treball i punxeu-la amb una forquilla. Unteu el motlle de quiche amb mantega tova i empolseu-lo amb farina. Poseu-hi la pasta, ajustant-la a la part interior del motlle i retallant-ne el que sobresurti.

2 Renteu els tomàquets, talleu-los per la meitat i deixeu-los de cap per avall en una graella amb paper absorbent, perquè perdin suc.

3 Si no us ho han fet a la peixateria, escaparreu les sardines, filetegeu-les sense separar les dues meitats i poliu-les retirant-ne les espines. Salpebreu-les pel costat de la carn.

4 Separeu dos rovells i bateu-los amb els altres dos ous sencers. Incorporeu-hi el formatge, la nata, una cullerada d’orenga, la sal i el pebre. Treballeu-ho fins a fer-ne una pasta i aboqueu-la al motlle. Al damunt, poseu-hi les sardines, amb la pell a la part de dalt, i els mitjos tomàquets. Empolseu-ho amb la resta d’orenga, regueu-ho amb un fil d’oli i poseu-ho al forn calent, a 180 ºC, perquè cogui uns 40-45 min, verificant-ne el punt final de cocció amb una agulla.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.