BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de quiche de sardines

01/marzo/2019

Recepta de quiche de sardines, ingredients per a 4 persones:

 

  • 1 rotlle de pasta brisa
  • 6 sardines
  • 8 tomàquets cherry
  • 4 ous
  • 200 g de formatge fresc de cabra
  • 2 cullerades d’orenga seca
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre
  • 400 ml de nata líquida 35% MG

 

1 Estireu la pasta brisa damunt la superfície de treball i punxeu-la amb una forquilla. Unteu el motlle de quiche amb mantega tova i empolseu-lo amb farina. Poseu-hi la pasta, ajustant-la a la part interior del motlle i retallant-ne el que sobresurti.

2 Renteu els tomàquets, talleu-los per la meitat i deixeu-los de cap per avall en una graella amb paper absorbent, perquè perdin suc.

3 Si no us ho han fet a la peixateria, escaparreu les sardines, filetegeu-les sense separar les dues meitats i poliu-les retirant-ne les espines. Salpebreu-les pel costat de la carn.

4 Separeu dos rovells i bateu-los amb els altres dos ous sencers. Incorporeu-hi el formatge, la nata, una cullerada d’orenga, la sal i el pebre. Treballeu-ho fins a fer-ne una pasta i aboqueu-la al motlle. Al damunt, poseu-hi les sardines, amb la pell a la part de dalt, i els mitjos tomàquets. Empolseu-ho amb la resta d’orenga, regueu-ho amb un fil d’oli i poseu-ho al forn calent, a 180 ºC, perquè cogui uns 40-45 min, verificant-ne el punt final de cocció amb una agulla.

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.