BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes

25/junio/2020

Ingredients per 2 persones: 

  • 6 porros prims sense la part verda (aprofitem la part verda per a fer un caldo)
  • 1 pela de taronja i ½ per ratllar al final
  • 1 fulles de romaní
  • 1 fulles de farigola
  • 1  raig d’oli d’oliva suau
  • Sal
  • Pebre negre en boles
  • 100 grams de cecina de bona qualitat
  • 20 grams d’avellanes torrades
  • 50 grams de parmesà en 1 cunya
  • Oli d’all i julivert

 

Preparació: 

  1. Per als porros confitats poseu dins una cassola, la part blanca tallada en trossos regulars i traieu les 2 o 3 capes superiors per a que quedin tendres.
  2. Afegiu l’oli, la pell de taronja, les herbes, la sal i el pebre i deixeu coure a foc suau uns 20 minuts, fins que quedin tous
  3. Traieu-los de l’oli i escorreu-los bé.
  4. Salteu-los breument en una paella per donar-los una mica de color
  5. Piqueu una mica les avellanes i feu encenalls de parmesà amb un pelador

 

Acabat:

Poseu en un plat els trossos de porro una mica tebis, per sobre poseu la cecina tallada finament, uns encenalls de parmesà, les avellanes i acabeu el plat amb una mica de l’oli d’all i julivert. Acabeu ratllant pell de taronja per damunt

 

 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.