BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de guatllets amb raim, ingredients per a 4 persones:

14/junio/2019

Recepta de guatllets amb raim, ingredients per a 4 persones:

 

  • 4 guatlles ben netes i plomades
  • 1 kg de raïm moscatell blanc
  • 2 grans d’all
  • 4 brots de farigola
  • 5 fulles de llorer
  • 2 brins de romaní
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre

 

1 Peleu els alls i piqueu-los ben menuts, si cal, eliminant-ne el grill central, si no us n’agrada gaire el gust. Poseu oli en un bol i afegiu-hi els alls, les fulles de la farigola i el romaní, separades i esmicolades.
2 Deixeu-ho macerar 2 h a temperatura ambient.

3 Renteu el raïm i separeu-ne els grans tallant-ne el copoll o cargolant-los, evitant que s’esberlin. Poseu en remull unes broquetes de bambú.

4 Salpebreu les guatlles per dins i per fora i farciu-les amb un parell o tres de grans de raïm. Cosiu-ne l’obertura i enfileu-les a la broca, alternant-les amb una fulla de llorer. Un cop enllestit, amb l’ajut d’un pinzell, unteu-les generosament amb l’oli macerat i coeu-les a la barbacoa, 20 min, amb la precaució d’anar-les girant i untant amb l’oli que recollireu a sota, amb una plàtera.

5 Enfileu els grans de raïm restants en broquetes de bambú i coeu-los a la graella, després d’untar-los amb una mica de l’oli macerat. Gireu-los un parell de cops, fins que estiguin marcats i cuits.

6 Retireu les guatlles de l’enfilall, descosiu-ne l’obertura i emplateu-les amb un parell de broquetes de raïm.

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.