BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de creps de pernil i avellanes

16/junio/2020

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 ou
  • 200 ml. de llet
  • 100 g. de farina
  • 200 g. de pernil dolç
  • 100 g. de mozzarella
  • un grapat d’avellanes
  • mantega per engreixar la paella
  • 1 patata

 

Preparació:

  1. Amb unes varetes manuals, bat l’ou amb la farina i la llet. Sala-ho. Si veus que hi ha molts grumolls, tritura-ho amb la batedora elèctrica. Si tens temps, deixa-ho reposar 30 min.
  2. Fon una mica de mantega.
  3. Talla la patata i clava-la en una forquilla. Unta la mitja patata en mantega fosa i fes-la servir per engreixar la paella, que no ha de ser gaire gran.
  4. Aboca un cullerot de massa de creps sobre la paella i volteja-la amb el canell, perquè ompli tota la superfície de la paella. Espera 1 min i, amb una pala de fusta, gira la crep. Cou-la per l’altre costat.
  5. Posa una llenca de pernil dolç, un tros de mozzarella i un grapat d’avellanes picades sobre la crep. Enrotlla-la, amb l’ajut de la pala de fusta, i serveix-la immediatament.

 

 

 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.