BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de bunyols de carbassó

29/marzo/2019

Recepta de bunyols de carbassó, ingredients per a 4 persones:

 

  • 1 carbassó
  • 1 ceba tendra petita
  • 2 ous
  • 50 g de feta
  • 1 manat de menta pa ratllat
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre

 

1 Renteu, escapceu i ratlleu el carbassó i la ceba.

2 Renteu el manat de menta i piqueu-ne la meitat; afegiu-la a la mescla anterior, amb els ous batuts, el formatge ben esmicolat i prou pa ratllat per fer una mescla espessa. Salpebreu-ho.

3 Feu mandonguilles amb la pasta i aplaneu-les una mica. Fregiu-les en una paella amb oli d’oliva, 3-4 min per cada banda, per deixar-les un punt cruixents.

4 Poseu-les en un plat amb paper absorbent i serviu-les com a aperitiu, encara calentes, i acompanyades d’alguns brots de menta fresca.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.