BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta d'enfilalls de pollastre al iogurt

25/enero/2019

Recepta d'enfilalls de pollastre al iogurt ingredients per a 4 persones:

 

  • 600 g de pit de pollastre
  • 300 g de cuscús
  • 2 iogurts grecs
  • 1 ceba tendra
  • 3 grans d’all
  • ½ cogombre
  • 1 llimona
  • Mantega oli d’oliva verge extra
  • Sal, pebre negre i menta

 

1 Talleu el pollastre a daus de mida adient per fer enfilalls.

2 Peleu i piqueu la ceba i un parell de grans d’all. Aboqueu-ho en un bol amb els daus de carn; salpebreu-ho. Barregeu-ho per impregnar-ho bé i deixeu-ho marinar a la nevera 2 h.

3 Renteu i piqueu la menta.

4 Peleu el cogombre, retireu-ne les llavors i talleu-ne la polpa a daus ben menuts.

5 Peleu i piqueu ben menut el tercer gra d’all.

6 Barregeu els tres productes amb els iogurts. Espremeu la llimona i incorporeu-hi el suc. Tasteu-ho per trobar-hi el punt que us agradi. Salpebreu-ho amb moderació i poseu-ho a la nevera.

7 Coeu el cuscús. Afegiu-hi mantega tot treballant-ho amb una forquilla.

8 Enfileu els daus de pollastre escorreguts a les broquetes i passeu-les per unes graelles untades d’oli; gireu-les a mitja cocció i regueu-les un parell de cops amb el suc del marinat. Presenteu els enfilalls damunt d’un llit de cuscús, amb la salsa de iogurt en un bol a part.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.