BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Rap a l'all cremat

13/febrero/2023

Ingredients per a 4 persones:

Per a la salsa:

  • 750 ml de fumet de peix
  • 4 grans d’all laminats
  • 40 grams d’ametlla torrada
  • 15 fulles de julivert fresc
  • 20 grams de pa sec
  • 350 grams de tomàquet natural triturat
  • Oli d'oliva verge extra   
  • Sal i pebre

Per al rap:

  • 4 talls de rap nets d’espines i pells de 180 grams cadascun
  • Sal i pebre
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra 

Guarnició:

  • 2 patates mona lisa
  • 50 g de mantega
  • Sal i pebre
  • Porradell picat

 

Preparació:

  1. Per a la salsa: Posa en una cassola l’all laminat amb l’oli fins que dauri. Un cop daurat retira’l de la cassola i en el mateix oli fregeix les ametlles i el pa. Retira-ho i reserva-ho.
  2. A la mateixa cassola posa el tomàquet natural triturat i deixa’l coure a foc lent fins que espesseixi.
  3. Afegeix el fumet de peix i deixa-ho coure uns 15 minuts.
  4. Passat aquest temps afegeix el pa, l’all, l’ametlla, el julivert i salpebra-ho. Tritura el conjunt i reserva’l.
  5. Per a la guarnició: pela les patates i fes-ne boles amb una cullera. Bull les boles uns 10 minuts en aigua i escorre-les.
  6. Posa una paella al foc i desfés la mantega, deixa-la torrar uns instants i salta les boles de patata. Salpebra-les, afegeix el porradell picat i reserva-les. 
  7. Per al rap: daura el rap salpebrat en una paella amb l’oli fins que tingui un bon color.

 

Muntatge:

  • En el moment de servir, posa una cassola al foc, afegeix la salsa i els trossos de rap i fes-los coure 4 minuts. Un cop cuit serveix-los amb les boles de patata al costat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.