BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Quiche de calçots i espàrrecs

27/diciembre/2023

Ingredients per a 4 persones

  • 1 base de pasta brisa (comprada o feta a casa)
  • 8 calçots, pelats i tallats a rodanxes
  • 200 g d'espàrrecs, trossejats
  • 150 g de formatge emmental, ratllat
  • 4 ous
  • 200 ml de nata líquida
  • Sal i pebre al gust
  • Oli d'oliva per saltejar els calçots i els espàrrecs

 

Preparació:

  • Preescalfa el forn a 180 graus.
  • Estén la base de pasta brisa sobre un motlle per a quiche.
  • En una paella, calenta una mica d'oli d'oliva a foc mitjà.
  • Salteja els calçots tallats fins que estiguin tendres i daurats. Reserva.
  • A la mateixa paella, afegeix els espàrrecs trossejats i salteja'ls fins que estiguin al dente. Reserva.
  • Distribueix els calçots i els espàrrecs sobre la base de pasta brisa.
  • Espolvoreja el formatge emmental ratllat per sobre.
  • En un bol, bat els ous i afegeix-hi la nata líquida. Barreja bé.
  • Afegeix sal i pebre al gust a la mescla d'ous i nata, i remena bé.
  • Aboca la mescla d'ous i nata sobre la quiche, assegurant-te que estigui ben repartida.
  • Enforna la quiche durant uns 30-35 minuts o fins que estigui daurada i ferma al tacte.
  • Treu la quiche del forn i deixa-la refredar uns minuts abans de tallar-la.
  • Serveix immediatament i gaudeix de la quiche de calçots i espàrrecs per a 4 persones.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.