BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Púding casolà de poma

Per 3,21 € el pastís

02/septiembre/2024

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 cullerades de mantega
  • 3 pomes
  • 3 tasses de nata líquida
  • 4 ous
  • 1/4 de tassa de sucre granulat
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 450 de pa de brioix
  • 4 cullerades de sucre morè

Preparació:

  1. Fon la mantega en una paella gran a foc mitjà-alt i afegeix-hi les pomes pelades i tallades a daus. Cou-les 10 min, remenant-les de tant en tant, fins que estiguin daurades.
  2. Mescla la nata, els ous, el sucre blanc i la canyella en un bol gran.
  3. Incorpora-hi el pa tallat a daus d'1 cm i deixa-ho reposar 5 min. Afegeix-hi les pomes cuites.
  4. Unta 4 motlles de porcellana petits amb mantega i espolsa-hi sucre morè.
  5. Omple'ls amb la barreja de pa i poma.
  6. Escalfa el forn a 180 °C.
  7. Cou els púdings al forn 40-45 min, fins que estiguin daurats i el punt. Deixa'ls refreda 10 min i serveix-los amb una mica de iogurt.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.