BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Pizzes de botifarra i albercocs

04/junio/2020

Ingredients per 4 persones:

Per a la massa de pizza:

  • 250 g. de farina
  • 100 ml. d’aigua
  • 50 d’oli d’oliva verge extra
  • 10 g. de llevat de forner
  • 1 culleradeta de sal

 

Per al farcit:

  • 2 botifarres
  • 12 albercocs
  • 50 g. de pinyons
  • 150 g. de salsa de tomàquet
  • 200 g. de formatge ratllat cremós
  • orenga
  • 1 ou batut per pintar la coca
  • oli d’oliva verge extra 

 

Preparació:

Per a la massa de pizza casolana (també la pots comprar feta):

1- Dissol el llevat de forner en l’aigua i afegeix-hi l’oli d’oliva.

2- Posa la farina i una culleradeta de sal en un recipient gran i aboca-hi l’aigua amb el llevat. Pasta-ho amb les mans fins a aconseguir que la farina absorbeixi tota l’aigua i la massa sigui llisa i fina.

3- Enfarina un recipient on hi càpiga la massa, posa-la-hi, tapa-la amb un drap i deixa-la reposar 30 min.

 

Per al farcit:

1- Talla les botifarres a daus. Talla els albercocs en quatre trossos.

2- Divideix la massa en quatre o sis porcions i estira-la per fer-ne pizzes individuals.

3- Cobreix les pizzes amb una capa de salsa de tomàquet, els albercocs tallats en quatre, les botifarres talladetes i els pinyons.

4- Ruixa-ho amb una mica d’oli d’oliva i pinta-ho amb l'ou batut. Enforna-ho 15 min, a 180 ºC.

5- Posa-hi el formatge i enforna-ho 10 min més. Empolsina-ho amb una mica d'orenga per sobre.

 

 

 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.