BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Pizza de calçots i albergínia

27/diciembre/2023

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 base de pizza (comprada o feta a casa)
  • 4 calçots, pelats i tallats a rodanxes
  • 1 albergínia, tallada a rodanxes fines
  • 200 g de formatge mozzarella, ratllat
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal i pebre al gust
  • 1 pot de tomàquet natural triturat
  • Orenga

Preparació:

  1. Preescalfa el forn a 200 graus.
  2. Estén la base de pizza sobre una safata per forn.
  3. En una paella, calenta una cullerada d'oli d'oliva a foc mitjà.
  4. Salteja els calçots tallats fins que estiguin tendres i daurats. Reserva.
  5. En la mateixa paella, afegeix l'altre cullerada d'oli i salteja les rodanxes d'albergínia fins que estiguin daurades i tendres.
  6. Distribueix els calçots saltejats i les rodanxes d'albergínia sobre la base de pizza, prèviament untada amb tomàquet natural triturat.
  7. Espolvoreja el formatge mozzarella ratllat per sobre.
  8. Afegeix sal, pebre i orenga al gust.
  9. Enforna la pizza durant uns 15-20 minuts o fins que la base estigui cruixent i el formatge estigui completament fos.
  10. Treu la pizza del forn i deixa-la refredar durant uns minuts abans de tallar-la.
  11. Serveix immediatament i gaudeix de la teva pizza de calçots i albergínia per a 4 persones.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.