BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Peus de porc amb bolets

06/octubre/2021

Ingredients:
4 peus de porc tallats pel mig
sal grossa
aigua mineral
2 fulles de llorer
1 cabeça d’alls
5 cebes
oli d’oliva verge extra
350 g de barreja de bolets (trompetes, ceps, camagrocs, depenent de la temporada, o bolets de cultiu, com gírgoles de castanyer, de card, xiitakes, etc.)
1 got de vi ranci
1 bitxo
ratafia
2l de brou de pollastre
5 fulles de julivert fresc
pebre negre
sal

Per a la picada:
15 ametlles
15 avellanes
30 g de xocolata 70% cacau
3 llesques de pa fregit
1 gra d’all

Preparació:

  1. Cobreix els peus crus, socarrimats i tallats pel mig, amb sal granada, 20 min.
  2. Treu-los la sal i submergeix-los amb aigua mineral freda, amb llorer i una cabeça d’alls, en una cassola al foc, i blanqueja’ls. Deixa que arrenquin el bull i, tot seguit, reserva’ls en un plat o una safata.
  3. Talla les cebes a dauets i enrosseix-los a la cassola amb un raig d’oli (la ceba ha de quedar molt i molt rossa).
  4. Poleix els bolets i talla’ls a làmines.
  5. Afegeix un got de vi ranci a la ceba enrossida i deixa’l reduir.
  6. Afegeix-hi una mica de bitxo fresc a rodelles, un raig de ratafia i els peus; cou-ho a foc baix. Quan els sucs es vagin evaporant, cobreix-ho amb brou de pollastre i tapa la cassola; deixa-la bullir 3 h (afegeix-hi més aigua si cal, que els peus quedin coberts, però sense remenar-ho mai). Els últims 20 min de cocció, afegeix-hi els bolets tallats.
  7. Per a la picada: tritura les ametlles, les avellanes, la xocolata, les llesques de pa fregit i un gra d’all pelat.
  8. Afegeix-la a la cassola per sobre, perquè s’hi incorpori i es lligui. Serveix-ho amb una mica de julivert picat per sobre.

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.