BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Paté d'albergínies escalivades

A 0,90 € per ració

01/junio/2024

Ingredients per a 4 persones

  • 3 albergínies grosses escalivades i pelades
  • 1 gra d'all picat
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 4 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

Preparació

  1. Escalfar el forn a 210 °C amb la reixeta al mig.
  2. Posa't una mica d'oli a les mans i unta les albergínies, que quedin ben cobertes d'oli.
  3. Posa les albergínies en una safata i cou-les 45 min al forn. Quan s'acabi el temps, apaga el forn i deixa-les 10 min més a dins. Després, retira les albergínies del forn i deixa-les refredar.
  4. Pela les albergínies i talla-les a tires. Tritura-les ben fines o aixafa-les amb la forquilla si vols que quedi un paté més rústic.
  5. Mescla la pasta d'albergínia amb la resta d'ingredients, i amaneix-la amb un raig d'oli d'oliva abans de servir-la.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.