BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Pastís de xocolata i formatge

31/octubre/2024

Ingredients (per a dos motlles rodons de 15 cm):

  • 150 g de mantega
  • 35 g de cacau en pols
  • 50 g de xocolata negra
  • 160 ml d'aigua
  • 1 pessic de sal
  • 235 g de farina
  • 235 g de sucre
  • 1 culleradeta de llevat
  • 2 ous grans
  • 85 g de iogurt grec
  • 1 cullerada de vainilla

Ingredients per al glacejat de formatge:

  • 130 g de mantega a temperatura ambient
  • 265 g de formatge crema fred
  • 305 g de sucre de llustre

Preparació:

  1. Preescalfa el forn a 175 °C i unta dos motlles de 15 cm amb esprai desemmotllant.
  2. Escalfa en un cassó la mantega, la xocolata, el cacau i l'aigua fins que es fonguin completament, remenant per evitar grumolls.
  3. En un bol, tamisa la farina i afegeix-hi el sucre, el llevat i la sal. Incorpora la barreja de xocolata en dues parts, barrejant bé cada vegada.
  4. Afegeix-hi els ous un a un, batent a baixa velocitat.
  5. Agrega-hi el iogurt i la vainilla, barrejant fins que quedi homogeni.
  6. Divideix la massa entre els motlles i enforna durant 35-40 minuts, o fins que, en punxar amb un escuradents, aquest surti net.
  7. Deixa-ho refredar 10 minuts dins dels motlles, després desemmotlla i deixa que es refredin completament. Embolica en paper film fins al moment de muntar.

Preparació del glacejat de formatge:

  1. Tamisa el sucre de llustre i bat-lo amb la mantega a baixa velocitat. Més tard augmenta la velocitat fins que la barreja s'aclareixi i sigui esponjosa.
  2. Afegeix-hi el formatge crema fred i bat-ho fins que quedi suau i cremós.

Muntatge i decoració del pastís:

  1. Col·loca el primer pa de pessic en una base giratòria, cobreix-la amb una capa de glacejat i allisa-ho amb una espàtula. Tapa-ho amb l'altre pa de pessic.
  2. Cobreix tot el pastís amb una capa uniforme de glacejat, utilitzant una espàtula per allisar-ho.
  3. Decora la part superior amb una màniga pastissera i articles de confitura com fideus de colors.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.