BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Mousse de xocolata negra i blanca

05/mayo/2022

Ingredients per a 4 persones

Per a la mousse blanca:

  • 100 g de cobertura de xocolata blanca
  • 50 ml de llet sencera de vaca
  • 200 ml de nata 35% M.G

Per a la mousse negre:

  • 150 g de cobertura de xocolata blanca
  • 150 ml de llet sencera de vaca
  • 250 ml de nata 35% M.G
  • 1 fulla de gelatina

Preparació

  1. Per a la mousse blanca: Fon la xocolata trencada en trossos al microones.
  2. Afegeix la llet ben calenta i barreja bé. Deixa refredar breument
  3. Munta la nata i barreja-la a poc a poc i a tongades amb la cobertura de xocolata.
  4. Deixa refredar 1 hora a la nevera i posa-la en una màniga.
     
  5. Per a la mousse negre: Fon la xocolata trencada en trossos al microones.
  6. Afegeix la llet ben calenta i barreja bé. Afegeix la fulla de gelatina prèviament remullada. Deixa refredar breument
  7. Munta la nata i barreja-la a poc a poc i a tongades amb la cobertura de xocolata.
  8. Deixa refredar 1 hora a la nevera i posa-la en una màniga.

Muntatge:

  • Posa en el fons del got 2 dits de mousse blanca freda i pel damunt 2 dits de mousse negre freda.
  • Acaba per sobre amb una mica de xocolata negre i blanca en encenalls o ratllada

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.