BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Mandonguilles de bacallà amb salsa biscaïna

09/agosto/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g de bacallà dessalat
  • 2 pebrots xoricer
  • 3 cebes
  • 2 grans d'all
  • 2 rovells d'ou
  • 100 g de farina
  • 1 cullerada de pa ratllat
  • 500 ml de brou de peix
  • Julivert fresc
  • Un rajolí d'oli d'oliva verge extra
  • Sal fina

Elaboració:

  1. Primer posa en remull en aigua tèbia durant 30 minuts el pebrot xoricer.
  2. Una vegada hagi passat el temps retira la carn del pebrot amb un ganivet i reserva-la.
  3. Talla els lloms de bacallà ben petits i barreja-ho en un bol amb l'all picat, una mica de julivert picat, un polsim de sal, el pa ratllat i els rovells d'ou fins a formar una massa.
  4. Agafa petites porcions de la massa amb les mans i fes les mandonguilles, passa-les per farina i fregeix-les en una cassola amb oli d'oliva fins que estiguin daurades. Reserva-les.
  5. Per a fer la salsa biscaïna, pica les cebes a daus petits i cuina-la en una cassola amb un xic d’oli fins que sigui ben cuita
  6. Afegeix la carn del pebrot choricero i una culleradeta de farina i deixa que es cuini lleugerament. Aboca el brou de peix i deixa cuinar uns 5 minuts.
  7. Aboca les mandonguilles i cuina el conjunt uns 5 minuts més fins que la salsa estigui perfecta i espessa.

Presentació:

  1. Serveix les mandonguilles de bacallà en un plat amb la salsa biscaïna per damunt. Decora amb una mica de julivert picat.


 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.