BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor

09/noviembre/2020

Ingredients per a 4 persones

300 g de macarrons de fajol

Per a la bolonyesa de coliflor:

400 g de tomàquet triturat
140 g de coliflor
40 g d’api
160 g de pastanaga
120 g de ceba
2 grans d’all
2 fulles d’orenga fresca
oli d’oliva verge extra
sal fina
pebre negre
1 cullerada de sucre

Preparació:

  1. Per a la pasta: bull els macarrons seguint les instruccions del paquet, escorre'ls i refreda'ls.
  2. Per a la bolonyesa de coliflor: en una cassola, posa l’all picat, la ceba picada, l’api picat, la pastanaga picada, un pessic de sal i pebre i l’oli d’oliva, i fes un sofregit a foc lent.
  3. Pica la coliflor en un robot de cuina o ratlla-la amb un ratllador gruixut (has d’aconseguir una textura similar a la carn picada) i afegeix-la a la cassola on hi ha el sofregit. Remena-ho una mica.
  4. Afegeix-hi el tomàquet, les fulles d’orenga picades i la cullerada de sucre, i salpebra-ho.
  5. Deixa-ho coure a foc lent fins que quedi com una bolonyesa espessa.
  6. Per al muntatge: mescla la bolonyesa amb la pasta i serveix-la ben calenta en quatre plats fondos.

 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.