BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Llom de porc ibèric amb cremós de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

11/mayo/2021

Ingredients per a 4 persones:
400 g de llom de porc ibèric 
250 g de formatge cremós de cabra 
250 g de pastanagues 
1 ceba
sal 
sucre morè 
pebre negre  
mantega  
100 ml de moscatell  
oli d’oliva verge extra

Preparació:

  1. Bull les pastanagues. Talla la ceba a tires fines. En una paella, salta les pastanagues bullides i la ceba a la juliana amb el sucre morè, per caramel·litzar-les. 
     
  2. En un cassó, fon el formatge amb la mantega i el moscatell. 
     
  3. Marca el llom salpebrat i passat per la farina, i cou-lo al forn, a 200º C, 20 min, mirant que quedi cruixent per fora i rosat per dins.
     
  4. Emplata-ho posant la pastanaga i la ceba al fons del plat i el llom a sobre. Reparteix-hi la crema de formatge per sobre. 
     
  5. Per decorar-ho, pots fer un cruixent de formatge: en una paella molt calenta, sense oli, enrosseix unes llesques ben fines de formatge. Amb una espàtula i amb cura, dona’ls la volta perquè es torrin per l’altra banda.

 

Más entradas de blog

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.