BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Hummus de pebrot escalivat

14/julio/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 150 grams de cigró cuit
  • 150 ml d’aigua (aproximadament)
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 1 culleradeta de tahine
  • el suc de ½ llimona
  • 1/2 dent d’all
  • un polsim de comí sec
  • sal
  • pebre negre
  • 2 pebrots vermells grans

Preparació:

  1. Posa el pebrot a escalivar al forn a 220ºC uns 45 minuts fins que la pell sigui ben negre.
  2. Treu-los del forn i pela’ls.
  3. Tritura amb una batedora elèctrica el pebrot amb la resta d’ ingredients de l’hummus fins que quedi ben cremós.
  4. El pots acompanyar d’unes torrades, verdures crues o untar un entrepà. Si vols donar-li un toc diferent, pots afegir-hi formatge feta en daus al damunt.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.