BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Hamburguesa de salmó

05/agosto/2020

Ingredients per a 4 persones:
500 g de salmó fresc
1/2 porro (la part blanca)
1/2 ceba
1 gra d’all
1 o 2 cullerades de cibulet picat (opcional)
1 rovell d’ou
2 fulles d’enciam
2 tomàquets
sal
oli d’oliva verge extra
4 pans d’hamburguesa (opcional)

 

Per a les patates confitades:
2 o 3 patates
la pela d’una llimona, sense la part blanca
oli d’oliva verge extra
sal

 

Preparació:

  1. Traieu la pell i les espines del salmó, i talleu-lo a quadradets.
     
  2. Piqueu el porro i l’all, molt petits, i ratlleu la ceba amb la part gruixuda del ratllador. 
     
  3. Poseu tots els ingredients en un bol, afegiu-hi el rovell d’ou, barregeu-ho i pasteu-ho una mica, amb les mans. Afineu-ne el punt de sal i afegiu-hi el cibulet. 
     
  4. Amb l’ajuda d’un cèrcol, doneu-li forma; pressioneu-ho bé. 
     
  5. Escalfeu una paella amb un raig d’oli i, sense retirar el cèrcol, coeu-hi les hamburgueses, 2 min per cada costat. Si voleu el peix molt fet, podeu posar-les al forn, 1-2 min, a 180 ºC. 
     
  6. Per a les patates confitades: peleu les patates i talleu-ne làmines d’1 cm. Amb l’ajuda d’un tallapastes, doneu-los forma. Saleu-les i cobriu-les amb oli, i incorporeu-hi la pela de la llimona. Poseu-les a foc molt baix; l’oli ha d’estar calent, però no gaire, d’aquesta manera es mantindrà cru. Confiteu les patates 40 min. 
     
  7. Escalfeu el pa al forn, 1 min, talleu el tomàquet a rodanxes fines i les fulles d’enciam, en dos trossos. 
     
  8. Munteu l’hamburguesa i acompanyeu-la amb les patates. 

     

 

 

Más entradas de blog

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.