BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Gratinat de carbassa

26/octubre/2018

Recepta de gratinat de carbassa, ingredients per a 4 persones:

 

  • 1,2 kg de carbassa 
  • 1 ceba mitjana
  • 500 ml de llet
  • 2 ous
  • 50 g de parmesà
  • 100 g d’emmental
  • 25 g de mantega
  • 250 ml de nata líquida
  • ½ culleradeta de curri al gust
  • Sal i pebre negre

 

1 Peleu la carbassa, retireu-ne les llavors i els fils i talleu-la a daus regulars. Poseu-los en una cassola amb la llet i el curri, i afegiu-hi aigua fins a cobrir-los.

2 Peleu la ceba, talleu-la a tires, al llarg, i incorporeu-la a la cassola. Salpebreu-ho amb moderació i coeu-ho 10 min.

3 Unteu una plata fonda que pugui anar al forn amb la mantega. Escorreu la carbassa cuita, aixafeu-la una mica amb l’ajut d’una forquilla i barregeu-la amb la nata, els ous batuts i l’emmental ratllat. Poseu-ho a la plata i espolseu-hi el parmesà gratat.

4 Poseu-ho al forn calent, a 180 ºC, 20 min; al final, activeu el gratinador per crear-hi la crosta superficial.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.