BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de gambes amb préssec

06/julio/2019

Recepta de gambes amb préssec, ingredients per a 4 persones

  • 16 gambes fresques
  • 3 préssecs
  • 2 cullerades de pistatxos sense sal
  • 1 llimona
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre blanc

 

Separeu els caps de les gambes i peleu les cues deixant-hi el darrer anell. Retireu-los el budell (el cordonet fosc) que els recorre la part dorsal. Salpebreu-les i reserveu-les a la nevera.

2  Poseu una olla al foc amb aigua bullent i escaldeu-hi els préssecs 2 min. Retireu-los, refredeu-los i peleu-los. Talleu-los a llesques fines. Regueu-les amb el suc de la llimona, per evitar que s’ennegreixin.

3  Piqueu els pistatxos. En un bol petit, bateu l’oli i el vinagre amb un toc discret de pebre blanc, fins a emulsionar-ho lleugerament.

4  Coeu les cues de gamba a la vaporera, 3 min.

5  Repartiu pels plats els talls de préssec i espolseu-hi els pistatxos picats pel damunt. Incorporeu-hi les cues de gamba i regueu-ho amb l’emulsió d’amaniment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.