BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Galetes del Drac i la Rosa de Sant Jordi

22/abril/2020

Ingredients per a 4 persones:

Per a la massa de les galetes de mantega:

  • 400 g. de farina fluixa
  • 120 g, de sucre llustre
  • 1 ou
  • 200 g, de mantega
  • sal fina

 

Per a la glassa reial de colors:

  • 5 g de clara d’ou
  • 30 g. de sucre llustre (molt fi)
  • Unes gotes de suc de llimona o vinagre
  • Unes gotes del colorant que vulguem (opcional)

 

Preparació:

1. Per a les galetes: Barreja a mà en un bol (si tens una màquina de varetes elèctrica molt millor) la mantega (en textura pomada, mai desfeta) i el sucre fins que estigui ben cremós.

2. Afegeix la sal, la farina tamisada i l’ou. Barreja-ho fins que tinguis una massa homogènia i reserva-la a la nevera, 1 hora mínim, ben tapada.

3. Al cap d’1 hora estira la massa amb un corró fins que et quedi amb un gruix d’uns 5 mm., entre 2 papers de forn. Refreda-la de nou uns 20 minuts.

4. Un cop freda talla-la amb el talla pastes amb la forma que vulguis, en aquest cas en farem dracs i roses. Retira la massa sobrant i reserva-la per tornar a fer més galetes (no la facis servir més de 3 vegades, però, ja que va perdent consistència i les galetes ja no surten igual). Refreda les galetes uns 30 minuts més abans de coure-les.

5. Escalfa el forn a 180ºC amb calor a dalt i a baix i cou les galetes en una safata (que estigui a temperatura ambient, no dins del forn) uns 10-15 minuts, fins que comencin a torrar-se. Treu les galetes del forn i refreda-les sobre una reixa.

6. Per a la glassa reial: Barreja els 3 ingredients fins que et quedi una massa llisa. Omple mànigues pastisseres o reserva-la per decorar les galetes més tard.

7. Quan les galetes siguin fredes decora-les com t’agradin amb la glassa.

8. Deixa assecar la glassa del tot abans de menjar-te-les!

  • Fes tantes masses de glassa reial com colors vulguis.
  • Quan tinguis les galetes fetes les pots repassar per fora amb la glassa. Si les vols pintar per dins pots fer la glassa més liquida, afegint unes gotes d’aigua a la massa.
  • No posis mai la glassa amb les galetes calentes.

 

 

 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.