BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Filet de porc farcit

12/marzo/2021

Ingredients per a 2 persones:
1 filet de porc d’uns 600 g 
1 ceba 
1 tomàquet madur 
2 cullerades de pinyons 
4 brots de farigola 
4 brots d’alfàbrega 
100 ml de vi blanc sec 
oli d’oliva verge extra 
sal 
pebre negre 

Preparació:

  1. Torra els pinyons lleugerament en una paella sense oli, remenant-los. 
     
  2. Pela la ceba i pica-la. 

  3. Pela el tomàquet, retira'n les llavors i trosseja'l. 
     
  4. Enrosseix la ceba amb una mica en oli; afegeix-hi el tomàquet i la farigola; salpebra-ho. Deixa-ho coure uns minuts i, al final, incorpora-hi els pinyons i l’alfàbrega picada. 
     
  5. Salpebra el filet i passa'l uns 5 min per la paella a foc mitjà, per daurar-lo superficialment. Posa'l en un plat i desglaça la paella amb una mica d’aigua; reserva'n el suc obtingut. 
     
  6. Talla el filet al llarg i en horitzontal, per la meitat, com si fessis un llibret. Farceix-lo amb el preparat de verdures, lliga'l i posa'l en una safata de forn, rega'l amb una mica d’oli, el suc recuperat i el vi blanc. 
     
  7. Cou-ho al forn calent, a 180 ºC, 25-30 min, gira'l dos o tres cops.
     
  8. Tapa la safata amb paper d’alumini i deixa-ho reposar uns minuts abans de servir el filet. 

 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.