BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà

10/mayo/2016

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients

  • 2 carbassons de mida petita molt tendres
  • 1 raig d'oli d'oliva verge extra
  • 300 g de llom de bacallà
  • 3 alls
  • 300 g d'oli de gira-sol
  • 100 g de sucre
  • 100 ml aprox. d'oli d'oliva verge extra
  • 25 ml de vinagre de vi blanc
  • granes o llavors de rosella
  • sal

Preparació

  1. Talla els carabassons a tires molt fines.
  2. Pela els alls i posa'ls a coure en un cassó amb un raig d'oli d'oliva.
  3. Afegeix els 50 g. de pell de bacallà i deixa-ho coure mig minut.
  4. Tot seguit, afegeix els daus de bacallà i fes-ho coure deixant el bacallà un xic cru.
  5. Aparta-ho del foc, tritura-ho i afegeix l'oli per fer una brandada ben compacta.
  6. Embolica les làmines de carbassó amb la brandada.
  7. Posa una mica de sucre al damunt, caramel·litza i serveix amb una vinagreta i unes granes o llavors de rosella.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.