BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Fajitas de vedella amb pebrots

Per 4,32 € per persona

02/septiembre/2024

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g de bistec de vedella
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
  • 1 llima
  • 3 grans d'all
  • 1 cullerada de comí molt
  • 1 cullerada de xili en pols
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 culleradeta de sal fina
  • 1/2 culleradeta de pebre negre
  • 2 cebes
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot groc
  • Tortilles de farina de blat
  • 4 branques de coriandre
  • Cheddar ratllat o formatge fresc al gust

Preparació:

  1. En un bol, mescla l'oli d'oliva, el suc de llima, l'all, el comí, el xili en pols, el pebre vermell, la sal i el pebre fins que estiguin ben barrejats.
  2. Posa la meitat de la marinada en un bol a part. En un dels bols, col·loca-hi el bistec, donant-li la volta per cobrir-lo. En el segon bol, posa-hi totes les verdures, que quedin ben cobertes. Tapa els bols amb film i deixa'ls a la nevera almenys 2 h.
  3. Escalfa una paella a foc mitjà-alt i posa-hi una mica d'oli. Salta-hi les verdures i cou-les uns minuts, fins que estiguin al punt però encara una mica fermes. Reserva-les.
  4. Posa la mateixa paella a foc fort amb una mica més d'oli i cou-hi la carn, 2 min per banda. Retira-la i deixa-la reposar 5 min. Talla-la just abans de servir-la, mesclada amb les verdures i sobre les tortilles de farina de blat cobertes amb formatge i coriandre fresc.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.