BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Cuscús de coliflor

Recepta cuinada per l'alumnat de l'Escola d'Hostaleria d'Osona

18/mayo/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 coliflor
  • 2 cuixes de pollastre desossades
  • 2 grans d’all
  • 1 ceba
  • 2 pebrots del piquillo
  • 1 pebrot verd
  • 1 pastanaga
  • 1 carbassó
  • 2 tomàquets tallats a daus
  • 50 g panses
  • 50 ml vi ranci o moscatell
  • 10 g curri
  • Oli d’oliva verge extra

Per a la salsa de curri:

  • 250 ml de llet de coco
  • 20 g curri
     

Elaboració:

  1. Ratlla la coliflor i talla totes les verdures a daus petits. Pica l’all ben fi.
  2. Talla a daus les cuixes de pollastre.
  3. Posa en remull les panses amb el vi ranci o moscatell.
  4. Escalda els tomàquets, pela’ls, treu-li les llavors i talla’l a daus.
  5. En una paella, posa oli d’oliva, i enrosseix els daus de la cuixa de pollastre, prèviament salpebrats. Un cop daurats, reserva’ls en una safata.
  6. Afegeix a la paella l’all. Seguidament, afegeix-hi la ceba, els pebrots i la pastanaga. Quan les verdures estiguin mig cuinades, afegeix-hi el carbassó, el curri i les cuixes de pollastre.
  7. 5 minuts després, afegeix-hi el tomàquet i les panses prèviament remullades.
  8. En una altra paella, salta el fals cuscús de coliflor amb una mica d’oli d’oliva, fins que quedi cruixent.
  9. Per a la salsa de curri, redueix la llet de coco amb el curri fins a obtenir una textura espessa. Sala-ho.
  10. Per a l’emplatat, posa a la base d’un motlle rodó les verdures amb el pollastre. Al voltant, afegeix la coliflor i acaba-ho amb la salsa de curri.


 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.