BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Crema de llamàntol

22/diciembre/2017

El llamàntol és un dels productes més típics de Nadal i a la peixateria de Bonpreu i Esclat el tenim a punt perquè preparis els plats més deliciosos. Pots cuinar-lo de moltes maneres: al forn, bullit, a la brasa... així com també serà una fantàstica idea preparar-lo com a crema de marisc. És per això que a Bonpreu i Esclat et suggerim aquesta recepta perquè aprenguis com fer una deliciosa crema de llamàntol que lluirà d'allò més com a primer plat dels teus àpats nadalencs!

Ingredients per a 4 persones

  • 2 llamàntols
  • 1 porro
  • 1 tomàquet madur
  • 2 pastanagues
  • 100 ml de vi blanc
  • 750 ml de brou de peix
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre

Elaboració

  1. Talla els llamàntols a trossos. Elimina les arrels, la part verda i la primera capa del porro. Renta’l i talla’l a rodanxes. Pela el tomàquet i pica’l. Pela les pastanagues i trosseja-les.
  2. En una cassola ampla greixada amb 4 cullerades d’oli d’oliva, sofregeix el llamàntol durant 5 minuts, retira’l i reserva’l. Afegeix al mateix oli les hortalisses i cou-les durant 10 minuts a foc suau. Aboca-hi el vi, remena-ho i deixa’l evaporar. Incorporahi el brou de peix i cou-ho durant 10 minuts. Retira-ho del foc, tritura-ho, salpebraho i passa-ho per un colador xinès fins a aconseguir una textura més fina. Posa-ho de nou a la cassola juntament amb el llamàntol, bull el conjunt 5 minuts més i serveix-ho.
Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.