BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de coques de sardina

12/septiembre/2019

Recepta de coques de sardina, ingredients per a 4 persones:

  • 1 rotlle de pasta de pizza fina
  • 4 sardines a filets
  • 200 g de mongeta tendra perona
  • 8 raves mitjans
  • 4 brots d’anet
  • Pebre rosa
  • Sal en escates
  • Oli d’oliva verge extra

 

1. Escapceu les mongetes tendres i talleu-les al llarg, a tires. Coeu-les 10-15 minuts en aigua bullent salada i escorreu-les i refredeu-les immediatament.

2. Talleu els raves a llenques fines amb una mandolina o un ganivet. Piqueu l’anet.

3. Empolseu amb farina la cara de carn dels filets de sardina. Enfarineu la superfície de treball, poseu-hi pasta de pizza i, amb un corró, afineu-la una mica més.

4. Talleu-ne quatre trossos i disposeu-hi al damunt dos filets de sardina, amb la pell a la cara superior, tot prement-los una mica.

5. Repartiu-hi les mongetes tendres per sobre i pinteu-ne la superfície amb oli d’oliva, amb l’ajut d’un pinzell. Espolseu-hi la meitat de l’anet i el pebre esmicolat i passeu-ho pel forn calent, a 200ºC, 6 minuts.

6. Traieu-ho del forn i repartiu-hi pel damunt les llenques de rave, la resta de l’anet i escates de sal.

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.