BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de conill a la cassola amb cervesa

22/noviembre/2019

Recepta de conill a la cassola amb cervesa, ingredients per a 4 persones:

  • 1 conill a trossos
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • 2 grans d’all
  • 1 cullerada de farina
  • 400 ml de cervesa
  • 2 fulletes de llorer
  • Branques de farigola fresca
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre negre

 

  1. Renta bé la carn de conill, eixuga-la, salpebra-la i sofregeix-la en una cassola ampla greixada amb 50 ml d’oli d’oliva fins que estigui lleugerament daurada. Retira la carn i, al mateix oli, sofregeix-hi la ceba prèviament picada durant 5 minuts a foc molt suau.
  2. Afegeix-hi el tomàquet ratllat i els alls escalfats. Remena-ho amb un cullerot i cou-ho fins que l’excés d’aigua s’hagi absorbit i la salsa quedi lligada. Afegeix-hi la farina, torna a remenar-ho i incorpora-hi la carn. Aboca-hi la cervesa, les fulles de llorer i les branquetes de farigola. Cou-ho a foc suau durant 30 minuts aproximadament. Retira-ho, deixa-ho temperar i serveix-ho.
Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.