BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Coca-clotxa de tomàquets i alvocats amb arengades

12/enero/2017

Com a entrant, per a l'aperitiu, per sopar... Aquesta coca-clotxa de tomàquets i alvocats amb arengades és tan versàtil que podràs preparar-la en qualsevol ocasió. A Bonpreu i Esclat trobaràs tots els ingredients necessaris per cuinar-la i de ben segur que tots els teus comensals quedaran encantats.

Xef: Pep Nogué

Ingredients per a 4 persones:

  • 500 g de massa de pizza
  • 2 cabeces d'alls
  • 30 tomàquets cirerol
  • 2 alvocats madurs
  • coriandre en fulles
  • el suc d'una llima
  • 4 arengades
  • oli d'oliva verge extra

Elaboració:

  1. Escaliva els alls, pela'ls i reserva'ls.
  2. Estira la massa de pizza i prem-la amb els dits. Col·loca els tomàquets al damunt i posa-ho a coure a 180-200ºC.
  3. Treu la polpa dels alvocats amb una cullera, amaneix-la amb el suc de llima i les fulles de coriandre.
  4. Fregeix les arengades i esqueixa-les.
  5. Quan surti la coca del forn, posa-hi per sobre els talls d'alvocat, els trossets d'arengades i un bon raig d'oli d'oliva.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.