BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Carxofes al forn amb pernil ibèric

31/octubre/2024

Ingredients:

  • 8 carxofes
  • 100 g de pernil ibèric tallat a mà
  • 2 llimones
  • Julivert
  • Oli d'oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Sal en escates
  • Sal fina

Preparació:

  1. Renta les carxofes i talla-les per la part inferior perquè quedi una base plana. Retira alguna de les fulles exteriors i posa-les cap per avall. Dona uns cops a la base perquè s'obrin una mica.
  2. Col·loca-les en una safata de forn i salpebra-les generosament per dins. Ruixa-les amb oli i posa un dit d'aigua amb unes gotes de llimona a la safata, perquè quedin els cors més cuits.
  3. Cou-les al forn, a 180 °C, entre 20 i 25 min.
  4. Retira les carxofes del forn i emplata-les. A sobre, reparteix-hi una mica de flor de sal, pebre i els encenalls de pernil.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.