BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Canelons de Sant Esteve amb panses i pinyons

21/diciembre/2015

Ingredients

  • 500 g de carn de vedella picada
  • 50 g de pinyons
  • 50 g de panses
  • 100 g de formatge parmesà ratllat
  • 50 g de mantega
  • 250 ml de brou de pollastre
  • 1 paquet de làmines de pasta per a canelons
  • 250 g de tomàquet triturat
  • 1 ceba
  • 2 ous
  • 1 cullerada de sucre
  • sal

Per a la beixamel:

  • 1 litre de llet sencera
  • 120 g de mantega
  • 120 g de farina de blat
  • sal
  • pebre negre
  • nou moscada

Preparació:

  1. Posa les panses en un recipient amb aigua freda perquè s'hidratin.
  2. Posa un cassó al foc amb la mantega i, quan estigui desfeta, afegeix-hi la ceba picada.
  3. Remena i, quan la ceba estigui transparent, afegir els pinyons. Remena una mica, vigilant que no es torrin massa, i posa tot seguit el tomàquet triturat i una cullerada de sucre. Sofregeix 10 minuts a foc lent, remenant de tant en tant.
  4. Afegeix la carn de vedella picada i remenar fins que agafi color. Posa les panses, escorregudes, al cassó, i remena un parell de minuts.
  5. Afegeix el brou de pollastre i remenar. Apuja el foc una mica, rectificar de sal i deixar que s'evapori.
  6. Retira el cassó del foc i afegir-hi els ous i el formatge. Barreja bé fins que quedi una pasta que servirà per farcir els canelons.
  7. Deixa reposar la pasta mentre es cou la pasta dels canelons, seguint les instruccions del fabricant.
  8. Farceix els canelons amb la pasta i posa'ls en una safata per al forn.
  9. Prepara la beixamel: desfés la mantega en un cassó a foc mitjà i, quan estigui desfeta, afegeix-hi la farina, sense deixar de remenar en cap moment.
  10. Quan la farina tingui un to grogós, afegeix la llet, a poc a poc i remenant constantment, i cou-ho a foc lent fins que la beixamel tingui la textura que volem.
  11. Assaona la beixamel amb sal, pebre negre i un polsim de nou moscada. Barreja bé i posa-la per sobre els canelons.
  12. Posa la resta del formatge parmesà per sobre dels canelons i gratina'ls fins que el formatge quedi daurat i cruixent.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.