BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Calzone de patata i gorgonzola amb nous

07/marzo/2022

Ingredients per a 2 persones:

  • 150 g de patates pelades i tallades a rodanxes
  • 150 g de ceba pelada
  • 15 g de mantega
  • 20 g de panses picades
  • 20 ml de vi dolç
  • 30 g de nous picades
  • 50 g de formatge gorgonzola
  • 1 base de pizza crua
  • Sal i pebre


Preparació:

  1. Bull les patates fins que estiguin toves. Cola-les i reserva-les.
  2. Talla la ceba a juliana i cou-la en una cassola amb la mantega a foc mitjà fins que es caramel·litzi.
  3. Escalfa el vi dolç. Afegeix-hi les panses picades i deixa-ho cuinar fins que s'evapori el líquid.
  4. Aixafa la patata i barreja-ho amb la ceba caramel·litzada, les panses, les nous picades i el formatge gorgonzola trossejat. Salpebra-ho.
  5. Per al muntatge, estén la base de la pizza i col·loca el farcit de patates al centre. Tanca la calzonecom si fos una empanada i cou-la al forn, prèviament preescalfat a 200°. Deixa-ho daurar uns 20 minuts.
  6. Si desitges que la superfície de la calzoneestigui més daurada, pots pintar-la amb un ou batut.

Bon profit!

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.