BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Calamars amb vi i ceba

Per 2,66 € per persona

02/septiembre/2024

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g de calamars nets
  • 4 cebes
  • 1 cabeça d'alls sencera
  • 1 got de vi blanc
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • 2 grans d'all
  • 3 fulles de llorer
  • 200 ml brou de peix

Preparació:

  1. Talla les cebes a la juliana fina. Pela els grans d'all.
  2. Talla els calamars a rodanxes gruixudes, deixant-los els tentacles sencers.
  3. En una cassola, escalfa l'oli d'oliva i sofregeix-hi els grans d'all. Afegeix-hi les fulles de llorer i daura'ls 2 min.
  4. Posa-hi la ceba tallada i sofregeix-la fins que estigui translúcida i suau però no daurada.
  5. Incorpora-hi els calamars i el vi blanc, tapa-ho i deixa-ho coure a foc baix 1 h.
  6. A mitja cocció, aboca-hi el brou.
  7. Un cop fet, rectifica-ho de sal abans de servir-ho.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.