BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Bunyols de Pernil Ibèric i Formatge de Cabra

Per a 4 persones

31/octubre/2024

Ingredients:

  • 150 g de pernil ibèric tallat a daus petits
  • 100 g de formatge de cabra sense crosta
  • 200 ml de llet
  • 100 g de farina
  • 50 g de mantega
  • 2 ous
  • 1/2 culleradeta de llevat en pols
  • Sal al gust
  • Pebre negre
  • Oli d’oliva verge extra per fregir
  • Julivert fresc picat

Pas a pas:

1. Preparació de la pasta:

  • En una cassola, escalfa la llet amb la mantega a foc mitjà fins que la mantega es fongui completament.
  • Quan comenci a bullir, afegeix-hi la farina i remena-ho tot fins que la massa es desenganxi de les parets de la cassola i formi una bola.
  • Retira la cassola del foc i deixa-la refredar durant uns minuts.
     

2. Incorporació dels ous i el llevat:

  • Quan la massa estigui tèbia, afegeix-hi els ous i barreja-ho tot fins que la massa sigui suau i homogènia.
  • Incorpora el llevat en pols i barreja-ho fins que quedi ben integrat.
     

3. Afegir el pernil ibèric i el formatge de cabra:

  • Talla el pernil ibèric en daus molt petits si no ho has fet abans.
  • Desfés el formatge de cabra en trossos petits.
  • Afegeix el pernil i el formatge de cabra a la massa i barreja-ho bé perquè es distribueixin uniformement.
     

4. Formació dels bunyols:

  • Escalfa oli d’oliva verge extra a foc mitjà-alt fins que arribi a uns 170-180 °C.
  • Forma petites porcions de massa i fregeix-les fins que estiguin daurades i esponjoses.
  • Retira els bunyols de l’oli amb una escumadora i posa’ls sobre paper de cuina per eliminar l’excés d’oli.
  • Decora els bunyols amb una mica de julivert fresc picat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.