BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Bunyols de Pernil Ibèric i Formatge de Cabra

Per a 4 persones

31/octubre/2024

Ingredients:

  • 150 g de pernil ibèric tallat a daus petits
  • 100 g de formatge de cabra sense crosta
  • 200 ml de llet
  • 100 g de farina
  • 50 g de mantega
  • 2 ous
  • 1/2 culleradeta de llevat en pols
  • Sal al gust
  • Pebre negre
  • Oli d’oliva verge extra per fregir
  • Julivert fresc picat

Pas a pas:

1. Preparació de la pasta:

  • En una cassola, escalfa la llet amb la mantega a foc mitjà fins que la mantega es fongui completament.
  • Quan comenci a bullir, afegeix-hi la farina i remena-ho tot fins que la massa es desenganxi de les parets de la cassola i formi una bola.
  • Retira la cassola del foc i deixa-la refredar durant uns minuts.
     

2. Incorporació dels ous i el llevat:

  • Quan la massa estigui tèbia, afegeix-hi els ous i barreja-ho tot fins que la massa sigui suau i homogènia.
  • Incorpora el llevat en pols i barreja-ho fins que quedi ben integrat.
     

3. Afegir el pernil ibèric i el formatge de cabra:

  • Talla el pernil ibèric en daus molt petits si no ho has fet abans.
  • Desfés el formatge de cabra en trossos petits.
  • Afegeix el pernil i el formatge de cabra a la massa i barreja-ho bé perquè es distribueixin uniformement.
     

4. Formació dels bunyols:

  • Escalfa oli d’oliva verge extra a foc mitjà-alt fins que arribi a uns 170-180 °C.
  • Forma petites porcions de massa i fregeix-les fins que estiguin daurades i esponjoses.
  • Retira els bunyols de l’oli amb una escumadora i posa’ls sobre paper de cuina per eliminar l’excés d’oli.
  • Decora els bunyols amb una mica de julivert fresc picat.
Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.