BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Bacallà amb salsa de vi negre

21/febrero/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 800 g Skrei
  • 15 g mantega
  • 1 escalunya
  • 1 dl vi negre
  • 50 g sucre
  • 7,5 dl de brou de carn
  • 30 dl d’aigua
  • 1 culleradeta de farina de blat
  • 250 g xampinyons
  • oli d’oliva
  • sal i pebre


Preparació:

  1. Preescalfa el forn a 180 °C.
  2. Neteja d'escates el Skrei raspant la pell. Talla’l en petites porcions i salpebra’l.
  3. En una paella amb una mica d'oli, daura l'Skrei pel costat de la pell. Seguidament, col·loca’l amb la pell cap amunt sobre paper de forn i enforna’l durant 6 minuts.
  4. Neteja els xampinyons i fregeix-los amb oli d'oliva. Salpebra’ls.
  5. Emplata l'Skrei amb la salsa i els xampinyons.


Per a la salsa de vi negre

  1. Preescalfa el forn a 200 °C. Talla l’escalunya i col·loca-la en una safata de forn prèviament greixada, durant 20 minuts.
  2. En una paella, daura 50 g sucre. Afegeix l’escalunya, el vi negre, el brou de carn i l’aigua. Deixa-ho bullir fins que redueixi a 500 ml aproximadament.
  3. Cola-ho i espesseix-ho amb la de farina barrejada amb una mica d’aigua.
  4. Porta-ho a ebullició de nou. Afegeix 15 g de mantega i assaona-ho amb pebre.

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.