BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Bacallà amb panses i pinyons

05/marzo/2021

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 talls de morro de bacallà de 180 g cadascun 
  • 100 g de panses 
  • 50 g d’espinacs 
  • 25 g de pinyons 
  • 4 cullerades de sofregit de tomàquet 
  • 4 prunes seques 
  • 2 grans d’all 
  • 1 gotet de brandi 
  • allioli 
  • oli d’oliva verge extra 
  • sal 
  • pebre negre 
     

Preparació:

  1. En un cassó amb oli d’oliva, confita el bacallà amb els grans d’all. Quan l’oli arribi a 60 ºC, retira'l del foc. Deixa'l coure fora del foc 5-6 min. 
     
  2. Salta les panses amb oli fins que s’inflin. Afegeix-hi els pinyons i flameja-ho tot amb el brandi.
     
  3. Afegeix a la barreja de panses i pinyons el sofregit de tomàquet i deixa-ho coure a foc suau 2 min, fins que es concentri tot bé.
     
  4. Renta els espinacs i salta'ls amb les prunes seques i una mica d’oli. Salpebra-ho. Retira-ho i reserva-ho.
     
  5. Posa el bacallà confitat en una safata de forn i ruixa cada tall amb una cullerada de sofregit de panses i pinyons. Afegeix-hi una cullerada d’allioli per sobre.
     
  6. Gratina-ho a 180 ºC, 3 min, fins que l’allioli quedi daurat. 
     
  7. Serveix el plat col·locant a la base els espinacs amb les prunes i, per sobre, el bacallà gratinat.

 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.