BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Bacallà amb ous i tàperes

07/febrero/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 800 g Skrei
  • 100 g gambes pelades
  • 2 ous
  • 2 cullerades oli de gira-sol
  • 2 dents d’all
  • 1 rave picant
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 escalunya
  • mantega
  • 2 cullerades tàperes
  • 2 culleradetes de suc de llimona
  • sal
  • pebre

Preparació:

  1. Talla el peix a porcions i sala-ho. Deixa-ho reposar durant 7 minuts. Esbandeix-ho i asseca el peix.
  2. Escalfa l'oli d'oliva en una paella, afegeix-hi el peix i fregeix-lo fins que estigui gairebé cuinat, uns 6-7 minuts. Dona-hi la volta i cuina-ho durant 1-2 minuts més pel costat contrari. Alhora, afegeix-hi una cullerada de mantega i l'all a la paella. Banya el peix amb la mantega mentre es va cuinant.
  3. Bull els ous durant 10 minuts. Ratlla un ou utilitzant la part gruixuda del ratllador i l’altre utilitzant la part més fina.
  4. Emplata l'Skrei sobre un llit de rave picant amb les gambes i l'ou ratllat. Banya-ho amb la mantega de tàperes.

Per a la mantega de tàperes:

  1. Daura suaument la mantega i l’escalunya.
  2. Afegeix-hi les tàperes i condimenta-ho al gust amb el suc de llimona, la sal i el pebre.

*Fotografia: NSC

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.