BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Arròs saltat amb verdures i gambes

14/enero/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 300 g d’arròs llarg
  • 1 manat d’espàrrecs verds
  • 1 manat d’alls tendres
  • 1 pastanaga
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba tendra
  • brots de soja fresca
  • 100 ml de salsa de soja
  • 24 gambetes crues i pelades
  • sèsam torrat
  • oli d’oliva verge extra

Preparació:

  1. Bull l’arròs en aigua abundant amb una mica de sal, uns 15 min. Escorre’l, refresca’l i reserva’l.
  2. Treu la primera capa dels alls tendres i talla’ls a dauets (quan arribis a la part verda, talla’n una mica i rebutja la resta). Pela la pastanaga i talla-la a la juliana (a làmines fines) o a dauets.
  3. Pela, si tens un pelador dentat, el pebrot verd. Rebutja les llavors i fes-lo a tires o a dauets. Pela i talla la ceba tendra a làmines. Trenca la base dels espàrrecs per on es deixen (hi ha un moment que es trenquen perfectament) i pela la tija. Talla’ls a daus.
  4. En una paella ben gran o, encara millor, en un wok, cou la ceba tendra, la pastanaga, els espàrrecs i el pebrot, amb un bon raig d’oli, a foc baix, uns 10 min. Afegeix-hi els alls tendres i cou-ho uns 3 min més.
  5. Posa-hi l’arròs, la salsa de soja, les gambes i els brots de soja fresca. Remena-ho una mica, a foc fort, perquè l’arròs s’enrosseixi i la soja amari tots els ingredients.
  6. Quan vegis que les gambes han canviat de color –en cap cas esperaràs més de 5 min–, posa-hi un bon grapat de sèsam torrat i serveix-ho.

 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.