BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Amanida de taronges i olives

17/febrero/2017

Xef: Pep Nogué

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 taronges de pell gruixuda
  • 1 ceba vermella
  • 20 olives negres
  • 1 dl d'oli d'oliva verge extra
  • el suc de mitja llimona
  • sal
  • pebre negre
  • sucre
  • 1 cor d'enciam
  • julivert fresc
  • menta fresca
  • anet fresc

Elaboració:

  1. Talla a sang les taronges i fes-ne unes rodelles e mig centímetre de gruix.
  2. Posa-les en un bol amb la ceba pelada i tallada a rodanxes ben fines i el suc que han deixat anar les taronges.
  3. Prepara l'amaniment barrejant en un bol l'oli d'oliva verge extra, el suc de llimona, sal, un xic de pebre acabat de moldre i un pols de sucre.
  4. Afegeix-lo a la taronga i dexa macerar un parell d'hores.
  5. A l'hora de servir, col·loca les fulles de cor d'enciam al fons de la plàtera i posa la taronja amanida al damunt.
  6. Decora amb les olives negres i les herbes tallades a tires fines.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.