BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Amanida de prunes vermelles amb formatge d'ovella curat

Per només 2,24 € la ració

01/agosto/2024

Ingredients per a 4 persones:

  • 200 g de brots variats
  • 3 prunes vermelles
  • 100 g de formatge d'ovella curat
  • 50 g de nous
  • 30 ml d'oli d'oliva verge extra
  • 15 ml de vinagre de xerès
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 1 culleradeta de mel
  • Sal
  • Pebre negre

Preparació:

  1. Talla les nous a trossos.
  2. Renta i talla les prunes a rodanxes fines i reserva-les.
  3. Posa la mostassa, el vinagre, la mel, sal i pebre en un pot de vidre, tapa'l i agita'l bé fins que quedi una mescla homogènia. Afegeix-hi l'oli d'oliva, torna'l a tapar i agita'l de nou fins que quedi una vinagreta ben emulsionada.
  4. Col·locar els brots en una safata per servir i reparteix-hi les rodanxes de prunes, les nous i el formatge d'ovella esmicolat per sobre. Acaba-ho amb la vinagreta i serveix-ho.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.